Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Francuskoj

Stravičan zločin: Odgojiteljica ubila bebu sredstvom za čišćenje jer nije mogla podnijeti djetetov plač

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Odgojiteljica (27) u Francuskoj je ubila jedanaestomjesečnu bebu nagrizajućim sredstvom za čišćenje odvoda jer više nije mogla podnijeti djetetov plač.

Stravična vijest je potresla Francusku. Odgojiteljica iz Lyona u Francuskoj ubila je jedanaestomjesečnu bebu jer, kako je izjavila, više nije mogla podnijeti djetetov plač.

"Prvo ju je pošpricala, a zatim je natjerala da proguta proizvod", priopćilo je u petak tužiteljstvo Lyona. Tekućina je navodno DesTop, snažno sredstvo za čišćenje odvoda.

Istražitelji su isprva sumnjali na nesreću, ali je ubrzo postalo jasno da je djevojčicu zapravo ubila odgojiteljica.

Djelatnici hitnih službi koji su došli na mjesto zločina su rekli da je beba pronađena u beživotnom stanju u dječjem i da je odmah odvezena u bolnicu.

Unatoč pokušajima reanimacije, ništa se nije moglo učiniti. "Odgojiteljica je djelovala pod naletom bijesa", piše lokalni list Le Progrès.

Majka ubijenog djeteta htjela je ostati anonimna, ali druga majka je izrazila zabrinutost nakon užasnog događaja.

"Možda i imamo povjerenja u cijeli tim, ali želimo znati točnu regulatornu politiku. Jer kad bolje razmislim, ponekad je samo jedna osoba brinula o osmero djece kad sam ostavila kći, je li to normalno?", upitala je zabrinuta majka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pronađeno i tijelo žene Strava kod susjeda: U podrumu kuće pronađeno tijelo muškarca zaliveno betonom. Ubili ga žena i ljubavnik?

Odvjetnik odgojiteljice je rekao da kod nje nije vidio nikakvu namjeru da ubije bebu. Dodaje da je beba plakala, odgojiteljica ju je htjela smiriti, ali bezuspješno.

Tvrdi da je odgojiteljica napravila "nesretnu i nespretnu gestu s vrlo teškim posljedicama". Žena se branila kazavši da "nije vidjela da se radi o otrovnom proizvodu". Istraga je u tijeku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene