Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašla ih majka

Strava u SAD-u: Majka u kadi pronašla dvoje nasmrt izbodene djece, osumnjičena dadilja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je majka po povratku u svoj stan zatekla prizor iz najgorih noćnih mora.

Kada se majka s najmlađim djetetom vratila u svoj luksuzni stan koji se nalazi u blizini Central Parka, u kadi je pronašla drugo dvoje djece koji su bili izbodeni na smrt. Pored njih je ležala i dadilja koja je, vjeruje se, izbola i sebe, priopćila je policija. Blizu dadilje je pronađen nož, a ona je hospitalizirana i u kritičnom je stanju, piše theglobeandmail.com .Vlasti dadilju sumnjiče za ubojstvo djece koja su i službeno proglašena mrtvima nakon što su ih odveli u bolnicu.

>> Dadilja bebi usipala sredstvo za čišćenje u grlo

Preminuli sin je imao dvije godine, dok je curica imala šest godina i oboje su u trenutku pronalaska ležali u praznoj kadi s ubodnim ranama na vratu. Na podu je ležala 50-godišnja dadilja Yoselyn Ortega, a nedaleko od nje je bio kuhinjski nož. 'Bilo je vrištanja i čula sam kako je netko rekao 'prerezali ste joj grlo'. Bilo je strašno', rekla je susjeda Rima Starr koja živi na istom katu kao i obitelj. Ne zna se koliko je dugo dadilja radila za obitelj, a istraga je još uvijek u tijeku.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene