Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zlo dijete'

Dadilja bebi usipala sredstvo za čišćenje u grlo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
33-godišnja dadilja završila je na sudu nakon što je bebi koju je čuvala u grlo usipala sredstvo za čišćenje.

Mabinty Williams je čuvala djevojčicu staru samo četiri tjedna, a jednoga ju je dana umalo ubila sredstvom za čišćenje. Prema policijskom izvješću žena je susjedima rekla da je u njezinom stanu 'zlo dijete'.

Pročitajte i ovo Matea Ćorić Brunović i Irena Zorica Ježić Vidović - 4 Sredstvo za čišćenje stavilo u usta Osnivačica vrtića: "Dijete je počelo plakati, vjerojatno ga je peklo"; Toksikologinja poručuje: "Upute proizvođača se često ne čitaju" Ilustracija Kraj Velike Gorice Užas u dječjem vrtiću! Dijete progutalo sredstvo za čišćenje i završilo u bolnici: "Situacija je očajna"

'Netko je u mojoj kući. To je dijete i zlo je', rekla im je Williams. Rekla im je i da su djetetove oči pred njom postale plave. Susjedi su tada pozvali policiju.

>> Dadilja umrla, srušila se, pala na bebu i ugušila je

Kada je policija došla na mjesto događaja našli su bebu s kemijskim opeklinama na licu. Dijete je krvarilo, bilo je prekriveno bijelim puderom i hvatalo zrak, a kraj njega je bila prazna bočica tog sredstva za čišćenje, piše komonews.com. Dadilja im je rekla da se dijete 'promijenilo' dok ga je čuvala. Prije dolaska policije Williams je 14 puta zvala svog supruga kako bi mu se požalila na dijete.

Williams je pred policijom ponavljala da je kraj bebe stajao muškarac za kojeg ne zna od kuda se stvorio, kako je otišao i što je učinio djetetu. Negirala je da je ona sama pokušala otrovati dijete. Beba je srećom preživjela, a utvrđene su joj kemijske opekline na području usta i očiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene