Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Starici koja se pokušala ubiti oproštena hipoteka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hipotekarna banka Fannie Mae objavila je da oprašta hipotekarni dug 90-godišnjoj starici koja se upucala u prsa kada su je šerifovi zamjenici došli deložirati.

O slučaju Addie Polk govorio je republikanski kongresnik Dennis Kucinich prilikom glasovanja o planu spašavanja propalih banaka vrijednom 700 milijardi dolara. Kucinich je bio protiv plana.

Pročitajte i ovo Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva Slika nije dostupna Kako je to moguće? Zbog 25 kuna blokirali mu sve kartice, ali pravi šok uslijedio je kada je otkrio koliko je dug star: "Toga nigdje na svijetu nema"

Banka Fannie Mae istoga je dana objavila da Addie neće uzeti kuću, da će joj oprostiti hipotekarni dug i dopustiti da se vrati u kuću u gradu Akronu u Ohiu gdje je živjela od 1970-tih godina. 

>> Posljedica kreditne krize u SAD-u: Starica se pokušala ubiti zbog deložacije

Jedini vlasnik kuće postala je nakon smrti muža 1995. godine te je uzela nekoliko hipotekarnih kredita 1997. godine koje je kasnije reprogramirala, povećavši još svoj dug.

Polk se trenutno nalazi u bolnici u Akronu i očekuje se da će se oporaviti od ozlijeda zadobivenih prošloga tjedna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene