Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Posljedica kreditne krize u SAD-u: Starica se pokušala ubiti zbog deložacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka stara 90 godina iz mjesta Akron u Ohiju ustrijelila se zbog deložacije iz kuće u kojoj živi 38 godina, čime je postala simbolom američke hipotekarne krize.

Starica Addie Polk pronađena je na podu svog doma s prostrijelnom ranom na ramenu kada je policija u srijedu došla u njezin dom radi provedbe deložacije, kazao je glasnogovornik policije Akrona Rick Edwards.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje"

Polk je preživjela samoranjavanje i trenutno se nalazi u bolnici na liječenju.

To je bio najnoviji pokušaj policije da staricu izbaci iz skromne kuće zbog neplaćanja hipoteke. Prije pokušaja samoubojstva u srijeedu policija je pokušavala više od trideset puta deložirati staricu, objavili su lokalni mediji.

Broj deložacija je u Sjedinjenim Državama na najvišoj razini, u mnogim slučajevima zbog toga što kupci s promijenjivom kamatnom stopom ne mogu držati korak s naglim rastom mjesečnih rata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene