Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužna stvarnost

Staklom si izrezala lice da se zaštiti od prostitucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici jednog frizerskog salona pozvali su policiju i kazali ima kako se kod njih nalazi djevojka krvavog lica koja im je kazala kako je oteta zbog prostitucije.

Policija iz kineske pokrajine Guangdong ubrzo je stigla u frizerski salon i tamo zatekla djevojku. Ona im je ispričala sve što je znala o lancu prostitucije i policija je potom, slijedeći tragove koje im je djevojka dala, 5 osoba uhitila i spasila još 6 djevojaka, piše China Buzz.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima"

Nakon akcije, policija je izvijestila kako je svaka od 7 djevojaka iz druge pokrajine. Osumnjičeni su ih u grad Maizhou namamili besplatnim putovanjem, a potom su ih oteli i prisiljavali na prostituciju. Ako bi odbile, pretukli su ih i zaključali. Djevojka koja je sve otkrila policiji čašom si je izrezala lice kako bi se zaštitila od prostitucije. 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene