Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pošiljatelj 'nastavlja posao'

Sarkozy opet dobio pismo s metkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedno prijeteće pismo s metkom stiglo je 22. rujna na adresu francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, dva dana nakon uhićenja sumnjive osobe na jugu Francuske, doznaje se od pravosudnog izvora.

Nepoznati pošiljatelj pisma s poštanskim žigom iz Roubaixa, na sjeveru Francuske, kaže da 'nastavlja posao ćelije 34', odgovorne za slanje 30-ak prijetećih pisama, u kojima je najčešće bio revolverski metak, koja su političarima, među kojima i Nicolasu Sarkozyju, upućena s juga zemlje. Brigada pravosudne policije za borbu s terorizmom u Parizu vodi istragu o tom novom pismu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za glasove Sarkozy i Hollande privlače glasače Marine Le Pen Slika nije dostupna Nestašni potomak Sarkozy se ispričao policajki jer ju je njegov sin gađao rajčicom

>> Prijeteća pisma Sarkozyju slao nezaposleni invalid

Još jedno pismo s metkom koje je, kako se čini, na poštu u Roubaixu predala ista osoba, a sadrži 'nejasne prijetnje' policiji, primila je gradska policijska uprava tjedan dana prije uhićenja osumnjičenika, doznaje se od policijskog izvora. Sumnja se da je pismo u ime 'ćelije 34' poslao 51-godišnji muškarac, nezaposleni invalid i član streljačkog kluba koji je 20. rujna uhićen u Herepianu, selu na jugu Francuske. Optužen je dva dana poslije u Parizu zbog 'prijetnji smrću' i pritvoren. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene