Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen uz pomoć DNK analize

Prijeteća pisma Sarkozyju slao nezaposleni invalid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je uhićen član streljačkog društva na jugu Francuske koji je priznao da je autor prijetećih pisama, nekih s metkom, upućenih francuskom predsjedniku Nicolasu Sarkozyju i drugim političarima.

51-godišnji Thierry J., član mjesnoga streljačkog društva, uhićen je u svom stanu u mjestu Herepianu i nije od prije poznat policiji. Politički dužnosnik je rekao da je privedeni priznao optužbu, rekavši da je djelovao sam. Uhićenik će biti prebačen u Pariz. Osumnjičenik je nezaposlen muškarac s invaliditetom, a uhićen je uz pomoć analize DNK. Živi sa suprugom u socijalnom stanu u kojem je pronađeno streljivo kakvo je ubacivao u pisma.

Pročitajte i ovo Novac - 2 Nacrt izmjena Zakona Veće naknade nezaposlenima u drugoj polovici ove godine? Poznato koliko bi trebale rasti, za koga i u kojem razdoblju Ilustracija Isprika pošte na kašnjenju Poštar u četiri godine nije isporučio 30.000 pisama: Kada je policija ušla u njegov dom, ugledala je bizarnu scenu

Od početka godine više od 30 prijetećih pisama francuskim političarima potpisala je nepoznata skupina 'Ćelija 34'. Prijetnje smrću kažnjive su u Francuskoj zatvorom od tri godine i 45.000 eura globe. (Hina) 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene