Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ratajski monstrum žali što je ubio djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverostruko osuđeni ubojica, 34-godišnji Boban Mitić uhićen je nakon šestomjesečnog skrivanja od policije. Mitić je nakon uhićenja policiji priznao da je zločin pripremao duže vrijeme te istaknuo da mu je jedino žao što je ubio svoju maloljetnu djecu, 4-godišnjeg Lazara i 2-godišnju Anđelu.

Monstrum iz Rataja trenutno se nalazi pod pojačanim nadzorom u samici Okružnog zatovra u Vranju.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

'U trenutku uhićenja Mitić je izgledao zapušteno. Imao je bradu od nekoliko dana i potrganu odjeću, a oko njega se širio nepodnošljiv smrad. No, i dalje je bio prepoznatljiv i izgledao je isto kao i na slikama s tjeralice. U ćeliji je miran, komunicira i ne odbija hranu', izjavio je izvor blizak istrazi te dodao da se Mitić bez pomoći roditelja ne bi mogao toliko dugo skrivati.

>> Roditelji skrivali monstruma iz Rataja

Obitelji Ristić u Krševici laknulo je od kad je monstrum iza brave, no razočarani su da je Mitić čak šest mjeseci uspijevao umaknuti policiji koja ga je na kraju našli u roditeljskoj kući.

'Nisu ga tražili kako treba, tako ja to objašnjavam, kaže Blagoje Ristić, Mitićev tast koji je prije četiri mjeseca izjavio da je Mitić živ i da se skriva u okolici te da mu je cilj ubiti njega i preživjele članove njegove obitelji.

'Tvrdio sam to na osnovi onoga što je govorio prije ubojstava. Rekao je da će nas zatrti i da mu nitko ništa neće moći. Govorio je da ga policija neće moći uhvatiti jer će sam napraviti skloništa. Sve je pripremio unaprijed, imao je novac i kao jazavac se skrivao po rupama', rekao je Blagoje Ristić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene