Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog prijetnji Hrvoju Perhariću

Počelo suđenje Ivanu Vrdoljaku: "Pojedinci koji napadaju hrvatsku politiku neće uspjeti"

Početak suđenja Ivanu Vrdoljaku (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Početak suđenja Ivanu Vrdoljaku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Početak suđenja Ivanu Vrdoljaku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/1 >>
Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu počelo je suđenje predsjedniku HNS-a Ivanu Vrdoljaku za prijetnje izrečene Hrvoju Perhariću, članu Uprave Nuklearne elektrane Krško.

U vrijeme dok je još bio ministar gospodarstva, Ivan Vrdoljak je navodno Perhariću prijetio telefonski, i od njega zahtijevao da odstupi s funkcije.

Pročitajte i ovo Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 2 U svojstvu svjedoka Otac ubojice iz beogradske škole došao na sud. Njegov potez duboko povrijedio obitelji ubijene djece OŠ Ribnikar u svibnju je pogodila tragedija Suđenje Otac dječaka ubojice šokirao sve u sudnici: Njegove riječi iznenadile prisutne

Prema optužnici, Vrdoljak je Hrvoju Perhariću između ostalog, navodno, poručio: "Zagorčat ću život tebi, tvojoj djeci i tvojoj obitelji". Vrdoljak je nakon suđenja odbacio sve optužbe, a Perharić nije htio pred kamere.

"Nije mi prvi put da sam se braneći hrvatske interese i hrvatskog gospodarstva sukobio s pojedincima koji su imali svoje osobne interese, tako i ovdje. I mislim da će presuda svoje reći, a i vrijeme će svoje reći, jer pojedinci koji iz hobija napadaju hrvatsku politiku i gospodarstvo u pravilu ne uspijevaju“, rekao je Vrdoljak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene