Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novinarima ga odala partnerica s interneta

Političar zavodio preko interneta sexy fotkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski kongresmen Christopher Lee tri sata nakon objave njegovih kompromitirajućih mailova podnio je ostavku.

Lee se mailom javio 34-godišnjoj ženi koja je u oglasu zapitala 'Hoće li mi netko dokazati da svi muškarci ne izgledaju kao žapci'? Na poziv da joj se  jave 'financijski i emocionalno stabilni muškarci' isto popodne odgovorio je  Christopher Lee. Predstavio se kao 39-godišnji razvedeni lobist te joj poslao svoju fotografiju. Lee je inače oženjen i ima jednog sina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 1000 fotografija Timelapse VIDEO: Dečko postao djevojka u 1 minuti i 43 sekunde Slika nije dostupna Ne želi nasilje Južnokorejski predsjednik: Ujedinjenje Koreja je neizbježno

34-godišnjakinja mu je odgovorila da joj se 'sviđa što vidi', a odgovor je bio intoniran zavodnički. Christopher Lee je zatim poslao golišavu fotografiju.

Gawker.com koji je objavio cijelu prepisku tvrdi da je čitava situacija relativno banalna. No, kongresmen je lagao i pokazao želju da vara svoju suprugu. Žena s kojom se dopisivao je zatim na internetu istražila Christophera i utvrdila da je lagao o svojim godinama i bračnom statusu te je prekinula daljnju komunikaciju s njime. Cijelu njihovu prepisku proslijedila je portalu Gawker.com

Lee je koristio g-mail adresu, kao i Facebook profil kojeg je obrisao nakon što su novinari Gawkera počeli postavljati pitanja. Njegovi glasnogovornici su odmah potvrdili da e-mail i Facebook stranica pripadaju kongresmenu. Nekoliko sati nakon objave priče Lee je podnio ostavku. To je nešto na što naši političari ne pomišljaju ni nakon teških nesreća u njihovom resoru u kojem poginu građani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene