Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident kod Mostara

Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Policija u BiH, ilustracija
Policija u BiH, ilustracija Foto: Branimir Boban/Cropix
Skupina od deset osoba nedaleko od Stoca napala je četvoricu bošnjačkih mladića, od kojih su trojica nogometaši niželigaškog kluba.

Četvoricu bošnjačkih mladića, od kojih su trojica nogometaši niželigaškog kluba, pretukla je tijekom protekle noći skupina od deset osoba nedaleko Stoca za kojima policija traga, a iz kluba žrtava tvrde da se radi o navijačima hrvatskoga kluba iz Mostara.

Nešto poslije ponoći u vozilo u kojemu su bila trojica nogometaša Iskre iz Stoca i još jedan mladić udarilo je drugo vozilo i izguralo ga s ceste.

Nakon toga je, po svjedočenjima žrtava, iz druga dva vozila izišlo deset maskiranih osoba opremljenih bejzbolskim palicama te su udarali po vozilu žrtava i ubacivali pirotehnička sredstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Kada su mladići izišli iz vozila, nasilnici su nastavili s napadima te su nanijeli brojne ozljede svoj četvorici.

Po policijskome izvješću, napadači su se nedugo nakon napada udaljili u nepoznatom smjeru.

Trojici mladića s lakšim ozljedama ukazana je pomoć u bolnici Južni logor, dok je jedan mladić upućen u Centar urgentne medicine. Nije životno ugrožen.

Pročitajte i ovo Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Policija zajedno s tužiteljstvom Hercegovačko-neretvanske županije provodi istragu i traga za počiniteljima napada.

Nogometni klub Iskra iz Stoca za napad je optužio Ultrase, navijače Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara.

Ministar raseljenih i izbjeglih osoba Federacije BiH Nerin Dizdar, koji je i sam podrijetlom iz Stoca, ocijenio je kako se u ovome slučaju radi o napadu na povratnike te je zatražio od istražnih tijela da se rasvijetli ovaj slučaj nasilja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene