Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12. lipnja

Na povijesni summit stiže i Dennis Rodman: "Želim dati podršku svojim prijateljima Donaldu i Kimu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman izjavio je u petak da će ići u Singapur na sastanak američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una.

"Odletjet ću u Singapur na povijesni summit. Želim dati svaku vrstu potpore svojim prijateljima, Donaldu Trumpu i Kim Jong Unu", napisao je Rodman na Twitteru.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Kim Jong Un Pripravnost za rat Kim Jong Un nakon vojne vježbe neprijatelja: "Moramo brzo biti savršeno spremni za rat"

Nema naznaka da će Rodman biti uključen u službene razgovore 12. lipnja.

Bijela kuća nije komentirala njegovu objavu. No, Trump je uoči puta na summit G7 u Kanadi, upitan je li Rodman pozvan u SIngapur, odgovorio: "Ne, nije".

Rodman je jedan od rijetkih zapadnjaka koji su posjetili Sjevernu Koreju i sasatao se s Kimom, posljednji put prije godinu dana.

Nakon petodnevnog boravka u lipnju 2017., Rodman je novinarima rekao: "Ovdje sam da bih otvorio vrata".

Njegove posjete Sjevernoj Koreji ismijavali su i kritizirali neki američki političari i aktivist, držeći da je Rodman tek igračka u rukama sjevernokorejske propagande. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene