Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operirala dobroćudni tumor

Nije viđena u javnosti od 10. svibnja: Melania Trump neće se pojaviti na dva nadolazeća događanja

Melania Trump (Foto: AFP)
Melania Trump (Foto: AFP) Foto: Afp
Supruga američkog predsjednika Melania Trump preskočit će ovotjedni summit G7 u Quebecu, a ne planira ni nazočiti summitu najavljenom za 12. lipnja u Singapuru sa Sjevernom Korejom, priopćila je u nedjelju Bijela kuća.

Prva dama SAD-a nije viđena u javnosti od 10. svibnja, kada su ona i predsjednik Donald Trump u vojnoj bazi Andrews dočekali tri Amerikanca koji su pušteni iz zatvora u Sjevernoj Koreji.

Pročitajte i ovo Grobnica Benedikta 16. POKOPAN U ČETVRTAK Vatikan otvorio za javnost grobnicu Benedikta XVI. Slika nije dostupna FOTOGALERIJA "BISERA" "Ovo su bile nevjerojatne četiri godine": Pogledajte fascinantan niz Trumpovih gafova i bizarnosti koje su obilježile njegov mandat

Melania Trump 14. svibnja podvrgnuta je kirurškom zahvatu zbog dobroćudnog tumora, te je puštena iz bolnice 19. svibnja. Operativni zahvat embolizacije dobroćudnog tumora bubrega na 48-godišnjoj supruzi američkog predsjednika izveden je u nacionalnoj vojnoj bolnici Walter Reed.

"Ona neće prisustvovati sastanku G7 i ne planira putovati u Singapur u ovom trenutku", rekla je njezina glasnogovornica Stephanie Grisham u e-mailu u nedjelju.

Bijela kuća objavila je u nedjelju navečer da će predsjednik i prva dama u ponedjeljak na prijemu koji nije otvoren za novinare ugostiti obitelji članova državnih službi koji su ubijeni na dužnosti.

Prošle srijede Melania Trump preko Twittera je odgovorila na spekulacije o svojoj odsutnosti iz javnosti.

"Vidim da mediji rade prekovremeno spekulirajući o tome gdje sam i što radim. Budite mirni, ovdje sam u Bijeloj kući sa svojom obitelji, osjećam se sjajno i naporno radim za dobrobit djece i američkog naroda", napisala je. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene