Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva puta ostala trudna

Majka je sve znala, ali je šutjela: Otac, brat i ujak 2 godine silovali tinejdžericu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri puta pokušala si je presuditi zbog strahota koje su joj se događale kod kuće. Na kraju se ipak povjerila učiteljici.

Otac, ujak i brat 16-godišnjakinje iz Indije uhićeni su zbog višestrukog silovanja djevojčice u periodu od 2 godine. Od policije se doznaje i kako je djevojčica za to vrijeme dva puta ostala trudna te je bila poslana na pobačaj.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

16-godišnjakinja je četiri puta pokušala počiniti samoubojstvo. Njena majka navodno je znala što se događa, ali nikome nije ništa rekla.

Heroina jedne nacije: Silovatelja uhvatila za kosu i odvukla u policiju

Djevojka se nakon svega odlučila povjeriti učiteljici koja ju je odvela na policiju da podigne prijavu protiv njih trojice.

'Njen otac, 50-godišnji farmer silovao ju je nekoliko puta, kao i njen ujak, a u zadnje vrijeme je to počeo raditi i njen brat', reklo je glasnogovornik policije za Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene