Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mučna svakodnevica

Heroina jedne nacije: Silovatelja uhvatila za kosu i odvukla u policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je potencijalni silovatelj napao Pradnyu Mandhare na prepunoj željezničkoj stanici u Mumbaiju, nitko nije reagirao...

Pedesetak muškaraca i žena samo su stajali i promatrali kad je napadač pod utjecajem alkohola i droga nasrnuo na studenticu Pradnyu Mandhare pokušavajući je silovati. 'Kad sam se pokušala maknuti od njega zgrabio me. Prvih nekoliko sekundi bila sam u šoku, no onda sam ga počela udarati torbom. Toliko ljudi je vidjelo što pokušava, stali su i gledali, ali nitko ništa nije pokušao napraviti', rekla je Pradnya.

Pročitajte i ovo Eksplozija bankomata u Zagrebu raznesen bankomat FOTO Eksplozija noćas probudila Zagrepčane u jednom kvartu Ilustracija računalna prijevara Kako je dvojac reprogramirao aparate za igre na sreću te se domogao 44.000 eura

Djevojka je shvatila da ga može nadjačati jer je bio pod ozbiljnim utjecajem alkohola i opijata. Zgrabila ga je za kosu i tako odvukla do najbliže policijske postaje. 'Bilo je to jako teško jer se odupirao i pokušao pobjeći', rekla je.

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Oteli djevojku i mladića te ih brutalno pretukli

Muškarac je uhićen te će protiv njega biti podignuta optužnica, javlja News.com.au.

U zemlji u kojoj je silovanje žena, djevojka i djevojčica postalo mučna svakodnevica, rijetko koja se odluči prijaviti slučaj policiji jer je to dugotrajan proces i najčešće ostanu stigmatizirane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene