Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postavili ga u njegovu čast

Kakav gaf! Umjesto Mandeline fotografije, na billboard stavili Freemana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neugodan gaf se dogodio u gradu Coimbatore u Indiji – umjesto fotografije Nelsona Mandele, greškom su stavili fotografiju Morgana Freemana.

Na billboardu koji je postavljen kraj ceste u indijskom gradu Coimbatore, umjesto fotografije nedavno preminulog bivšeg predsjednika Južnoafričke Republike Nelsona Mandele, stavili su fotografiju poznatog glumca Morgana Freemana., piše NY Daily News.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Lažni prevoditelj završio na psihijatriji!

Naime, Freemanovo lice se nalazi uz manje fotografije velikih boraca za ljudska prava poput Martina Luthera Kinga, Majke Tereze i Mahatme Gandhija. Uz sve to, na billboardu piše: 'Trebamo biti ponosni što smo dio ere u kojoj su oni živjeli'.

Trgovac, koji je platio za postavljanje billboarda u čast Mandeli, kazao je medijima da je riječ o grešci dizajnera te dodao da će fotografija uskoro biti zamijenjena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene