Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priroda je čudo!

KAO SCENA IZ FILMOVA APOKALIPSE Rijedak prizor izazvao paniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se čini kao da se radi o ogromnom valu ili tsunamiju koji dolazi prema obali i da je vrijeme za panično bježanje, radi se o nečemu sasvim neočekivanom.

Scena koju ćete vidjeti podsjeća gotovo na one iz filmova o katastrofama koje unište planet. I iako se čini kao da se radi o ogromnom valu ili tsunamiju koji dolazi prema obali i da je vrijeme za panično bježanje, radi se o nečemu sasvim neočekivanom.

Pročitajte i ovo Sudar kod Ivanje Reke HAK poziva na oprez Gusta magla otežava promet, nesreće na cestama: Zbog lančanog sudara stvaraju se kolone autocesta Magla smanjuje vidljivost HAK: Tijekom dana očekuje se pojačan promet na određenim autocestama

To je naime svojevrstan 'zid od magle', a rijedak je prizor jer se za njegovo stvaranje moraju pogoditi točno određeni klimatski uvjeti, poput točne kombinacije toplog i hladnog zraka, i to duž cijele okom vidljive linije na ovoj obali u New Jerseyu.

Snimka koja je osvanula na nekoliko YouTube kanala snimljena je u nedjelju u poslijepodnevnim satima u Sea Girtu, a možete vidjeti pomalo stravičan prizor približavanja 'zida' magle.

Na fotografiji koju je na Facebooku objavio Sea Girt Beach Patrol magla ostavlja dojam kao da se radi o masovnom valu koji će svaki čas poravnati cijelu plažu i sve koji se nađu u blizini.

 

05/31/15Sea Girt BeachPhoto Credit: Captain Jim Freda, Sea Girt Beach Manager

Posted by Sea Girt Beach Patrol on 1. lipanj 2015

Stručnjaci su pojasnili da se jednostavno radilo o nekoj vrsti 'sudara' između jako tople i jako hladne temperature koja se srela i stvorila 'maglu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene