Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Femenka u akciji

"Tvoje vrijeme je prošlo!" Djevojka golih grudi šokirala Berlusconija na biralištu

Djevojka golih grudi skočila ispred Silvija Berlusconija (Screenshot Reuters)
Djevojka golih grudi skočila ispred Silvija Berlusconija (Screenshot Reuters)
Aktualno Galerija Djevojka golih grudi skočila ispred Silvija Berlusconija (Screenshot Reuters) Djevojka golih grudi skočila ispred Silvija Berlusconija (Screenshot Reuters) +0 Djevojka golih grudi skočila ispred Silvija Berlusconija (Screenshot Reuters) Galerija 1/2 >>
Bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija koji je došao na biralište kako bi glasovao na izborima "zaskočila" je pripadnica pokreta Femen, u toplesu naravno, uzvikujući: "Berlusconi, tvoje vrijeme je prošlo!"

Silvija Berlusconija (81) na biračkom su mjestu u Milanu dočekale su brojne kamere kojima se kontorverzni političar zategnutog lica samodopadno smiješio. Sve dok na stol, tik ispred njega nije skočila djevojka golih grudi, koja se probila iza fotoreportera i na brzaka skinula majicu. Popela se na stol i uzviknula uzdignutih ruku: "Berlusconi, tvoje vrijeme je prošlo!"

Na njezinim leđima bila je ispisana riječ Femen. Riječ je o feminističkom pokretu koji je osnovan 2008. u Ukrajini, a njegove članice poznate su po specifičnim prosvjedima protiv institucija i vlast koje prati razodijevanje.

Bivši talijanski premijer, čijoj stranci ankete na ovim parlamentarnim izborima daju najviše šanse za pobjedu, odmah je pobjegao glavom bez obzira. Možda zato jer su mu 2013. godine istu stvar napravile tri aktivistkinje Femena, javlja Rai.

Pročitajte i ovo Pogreb Silvija Berlusconija - 4 Pokopan Berlusconi FOTO Podjele i na dan pogreba: "Bio je čovjek sa željom za životom, željom za ljubavi" Silvio Berlusconi - 1 u 87. godini Preminuo je Silvio Berlusconi, zločesti dečko talijanske politike

Razodjevenu femenku je odvelo osiguranje.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene