Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ORGANIZATORI - DESNICA

Raskalašeni zastupnici: Istražuju se anonimni navodi o razvratnim zabavama u dvorani parlamenta njemačke pokrajine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik parlamenta njemačke pokrajine Mecklenburg-Zapadna Pomeranija kazao je kako će se "razjasniti ima li tu nečega", odnosno je li točno da su se u sjedištu parlamenta, smještenog u dvorcu u gradu Schwerin organizirale pijanke s prostitutkama.

Parlament njemačke savezne pokrajine Mecklenburg-Zapadna Pomeranija istražuje anonimne navode o razvratnim zabavama koje je navodno u plenarnoj dvorani parlamenta organizirao zastupnik krajnje desne Alternative za Njemačku (AfD).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOGOVORENA KOALICIJA Uskoro će biti poznat sastav nove Vlade, kreće industrijska modernizacija Njemačke

U anonimnom pismu koje je pristiglo u parlament piše da je neimenovani zastupnik na partyje dovodio prostitutke, kao i da se na tim zabavama točio alkohol u potocima, navodi Nordkurier.

Glasnogovornik parlamenta je izjavio da će se "razjasniti ima li tu nečega", odnosno je li točno da su se u sjedištu parlamenta, smještenog u dvorcu u gradu Schwerin organizirale pijanke s prostitutkama.

Prema neslužbenim izjavama nekih poslanika, plenarna dvorana uvijek je zaključana, a ključ je kod zaštitara.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene