Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Islamski fanatik ubio pakistansku ministricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamski vjerski fanatik koji se protivi sudjelovanju žena u politici ubio je na političkom skupu u utorak iz vatrenog oružja ministricu regionalne vlade u Pakistanu.

Ministrica socijalne skrbi vlade Punjaba i pobornica pakistanskog predsjednika Perweza Musharrafa Zil-e-Huma upravo se spremala održati govor pred desecima okupljenih u prostorima njezine stranke u gradiću Gujarawali kad ju je napadač, identificiran kao Mohammad Sarwar, ustrijelio hicem u glavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Česte žrtve gromova Grom ubio učitelja i šestoro učenika Slika nije dostupna Tijelo bacio u jezero Srbija: Ljubomorni 66-godišnjak zadavio svoju 18-godišnju djevojku

Napadač je odmah uhićen, a ministar pravosuđa Punjaba Raja Basharat izjavio je kako se istog čovjeka povezivalo s još šest slučajeva ubojstava, ali zbog nedostatka dokaza nikad nije bio osuđen.

"Tijekom ispitivanja je otkrio kako se protivi sudjelovanju žena u politici i vladi", rekao je Basharat, dodavši kako napadač nije pripadnik nijedne islamske skupine, već ga je nazvao "fanatikom".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene