Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brojne nesreće

FOTO/VIDEO Kaos kod susjeda: Interventne službe na terenu, u Beogradu stablo palo na djevojčice

Snijeg u Beogradu - 3
Snijeg u Beogradu - 3 Pedja Milosavljevic/Cropix
Aktualno Galerija Problemi u prometu zbog snijega - 1 Problemi u prometu zbog snijega - 1 Foto: Nova.rs Problemi u prometu zbog snijega - 2 Problemi u prometu zbog snijega - 2 Foto: Nova.rs Problemi u prometu zbog snijega - 3 Problemi u prometu zbog snijega - 3 Foto: Nova.rs Problemi u prometu zbog snijega - 4 Problemi u prometu zbog snijega - 4 Foto: Nova.rs +5 Problemi u prometu zbog snijega - 5 Galerija 1/10 >>
Nevrijeme i velika količina snijega otežavaju promet u Srbiji. Na brojnim prometnicama događaju se prometne nesreće.

Snježne padaline u Srbiji stvaraju potreškoće vozačima. Od ranog jutra policija svjedoči brojnim nesrećama.

Pročitajte i ovo Bura - 1 Nalik zimi, a ne proljeću Dramatični prizori s Jadrana: Orkanski udari vjetra, pogledajte i kako je prošla reporterka Dnevnika Nove TV u javljanju uživo

Jutros je stablo palo na djevojčice u gradskoj četvrti Milajkovac u Beogradu. Hitna pomoć prevezla je 13-godišnjakinju i 16-godišnjakinju u bolnicu, a detalji ozljeda tek se utvrđuju. Njihova je majka za Telegram.rs rekla da se jedna djevojčica požalila na bol u kralježnici.

Djevojčice su stabilno, javljaju iz bolnice Tiršova, a iz Javnog komunalnog poduzeća "Zelenilo – Beograd" priopćili su da je stablo bilo zdravo, ali je palo zbog težine snijega.

Snijeg u Beogradu - 3 Snijeg u Beogradu - 2 (Foto: Pedja Milosavljevic/Cropix)

Prometna nesreća dogodila se i na autocesti prema Novom Sadu kod Dobanovačke petlje. Kamion s prikolicom koji se prevrnuo zaustavio je promet na tri trake, piše Nova.rs.

 

 

Hitna pomoć intervenirala je i u Sobovici kod Rače, gdje je autobus sletio s ceste. Lakše je ozlijeđeno 18 putnika, javlja Danas.rs.

Pročitajte i ovo Zatvorena cesta Crveno i narančasto upozorenje Upozorenje HAC-a: Dijelovi autoceste zatvoreni za sav promet zbog žestoke oluje

 

 

U noći s ponedjeljka na utorak dogodile su se četiri prometne nesreće, a snijeg je posebno zabijelio zapad Srbije.

Detalji svih prometnih nezgoda još nisu potvrđeni, ali se pretpostavlja da su glavni uzrok nepogodni vremenski uvjeti.

 

 

Sektor za izvanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova iz Srbije priopćio je da je u kontaktu sa svim službama zaštite i spašavanja te da su spremni reagirati ako bude potrebe za tim.

Stanje bi se trebalo stabilizirati tek u srijedu, dokad se očekuje da će pasti između 15 i 35 centimetara snijega. Crveni meteoalarm upaljen je za jugozapadnu i zapadnu Srbiju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene