Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijeni Pablo Escobar

Imanje zloglasnog narkobosa pretvoreno u zabavni park

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li vas ikada zanimalo kako izgleda podzemno narkookruženje. Sada imate priliku, jer je zapušteno imanje ubijenog kolumbijskog narkobosa Pabla Escobara pretvoreno u zabavni park.

Do imanja se dolazi kroz brda i gusto raslinje, cestom iz Madellina, drugog po veličini grada Kolumbije. Hacijenda je bila zapuštena i uništena, jer su dolazili ljudi koji se se nadali da je ubijeni mafijaš zakopao negdje novac, piše Deutsche Welle.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Krim policija i ATJ Lučko dočekali Manuela Vulića "Otrov" stigao u Zagreb VIDEO Jedan od najtraženijih bjegunaca deportiran iz Kolumbije: U Hrvatskoj ga dočekali specijalci

2004. godine vlasništvo je preuzela država, koja ga je iznajmila. Sada se na nekad 'strašnom' imanju može uživati u zabavi na vodi, obilasku biciklima i konjima ili u kući s leptirima. Glavna atrakcija hacijende je Jurassic Park, goleme plastične figure dinosaura, koje je postavio sam Escobar.

Planira se izgraditi luksuzan hotel, održavanje plesnih priredbi u areni za bikove, a imanje ima i vlastitu pistu za avione. Čuvar imanja za Deutshe Welle pojašnjava kako najviše posjetitelja, kojih godišnje bude oko 80 tisuća, zastane pred znakom 'Stop', kojeg je neki mafijaš izbušio mecima.

>> Narkobos ubijen u bolnici

Escobarova vila namjerno nije obnovljena kako bi podsjećala na zločine, koji su vodili uništenju samog narkobosa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene