Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabio se u ljude

VIDEO Krvavi napad u Izraelu, ima mrtvih i ranjenih. Objavljena zlokobna poruka: "Pripremite se za brojenje mrtvih i ranjenih, krv naše djece nije jeftina"

Aktualno Galerija Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 1 Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 1 Foto: Afp Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 2 Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 2 Foto: Afp Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 3 Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 3 Foto: Afp Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 4 Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 4 Foto: Afp +1 Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 5 Galerija 1/6 >>
Najmanje sedam osoba ozlijeđeno je u napadu automobilom i nožem u izraelskom gradu Tel Avivu. Tri su osobe u kritičnom stanju.

 

  • U Tel Avivu muškarac se autom zabio u ljude, a zatim ih napao nožem

  • Najmanje je sedam osoba ozlijeđeno, a troje ih je u kritičnom stanju

  • Napadača je ubio civil

Tijek događaja pratite u nastavku:

14:11 Glasnogovornik izraelske policije opisao je što se dogodilo u Tel Avivu.

"Pojedinac se autom zabio u ljude u naseljenom području i ozlijedio sedmero civila. Izašao je iz vozila i počeo bosti ljude oko sebe", ispričao je.

"Srećom, ondje se našao civil koji je bio naoružan i uspio je neutralizirati terorista", dodao je.

13:41 Objavljene su snimke s terena na kojima se vidi mjesto na kojem se dogodio napad automobilom.

13:29 Muhammad Hamadeh, glasnogovornik Hamasa, napad u Tel Avivu nazvao je herojskim te rekao da je on osveta za masakr palestinskog naroda i legitiman čin samoobrane protiv izraelske okupacije i kršenja svih ljudskih prava. 

"Okupator se mora pripremiti na brojenje mrtvih i ranjenih. Krv naše djece nije jeftina", objavio je BBC njegovo priopćenje. 

13:25 Britanski BBC javlja da je u napadu u Tel Avivu ozlijeđeno najmanje sedam osoba, od kojih su tri u kritičnom stanju.

13:10 Glasnogovornik izraelske policije rekao je da je napadača ubio civil.

Dodao je da se ustvrdilo da se radi o terorističkom napadu, izvijestio je Reuters.

13:04 U izraelskom gradu Tel Avivu dogodio se napad u kojem je najmanje sedam osoba ozlijeđeno.

Napadač se prvo automobilom zabio u ljude, a zatim je na njih nasrnuo nožem te je jednu osobu ubo u vrat, objavio je izraelski medij Jerusalem post.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene