Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

FOTO Mališani u suzama nakon što je svećenik uništio bundeve koje su pripremili za Noć vještica: "Postupio sam prema svojoj vjeri i dužnosti oca"

Uništene bundeve
Uništene bundeve Foto: Facebook
Otac Jaromir Smejkal, svećenik iz češkog sela Kurdějova, uništio je izrezbarene bundeve koje su djeca pripremila za Noć vještica.

Jaromir Smejkal iz Kurdejova, sela u Češkoj, uočio je izložbu izrezbarenih bundeva u blizini svoje crkve i uništio je.

"Izlazeći iz župnog dvora u nedjelju navečer ugledao sam brojne simbole sotonske svetkovine Noći vještica postavljene ispred naše svetinje. Postupio sam prema svojoj vjeri i dužnosti oca i zaštitnika djece koja su mi povjerena i uklonio te simbole", napisao je župnik rimokatoličke crkve svetoga Ivana Krstitelja.

Pročitajte i ovo Obalna straža kod njemačke obale Drama u moru: Sudarila se dva broda, jedan je potonuo, spasilačke službe tragaju za nestalima

Kada su ugledala uništene bundeve, djeca su bila shrvana te su počela plakati. Prionula su rezbarenju novih bundeva te su ih ponovno ostavila u parku. 

No, priča se ponovila, bundeve su ponovno uništene i bačene u smeće.

Pročitajte i ovo X/jamie hanna Kao na klackalici VIDEO Krenuli su se iskrcavati, a onda u nevjerici gledali što se događa: "Rep aviona udario je u pistu"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Saboru Živahno u sabornici VIDEO/FOTO Kaos u Saboru: Oporba sat vremena lupala po klupama, Plenković se nije dao smesti, HDZ mahao transparentima i ispratio ga pljeskom

Svećenik je bio prisiljen ispričati se nakon što je dva dana zaredom u vandalskom činu uništavao dječje ukrase od bundeva, piše NY Post.

Na Facebooku su objavljene šokantne fotografije na kojima su bundeve potpuno neprepoznatljive. Otac Smejkal kasnije je rekao da, da je znao da su to radila djeca, ipak ih ne bi uništio.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene