Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zastrašujuća snimka

VIDEO Strašna eksplozija uništila kuću i oštetila cijelo susjedstvo, kamera uhvatila trenutak užasa: "Mislila sam da je pala bomba"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamera na ulaznim vratima uhvatila je trenutak strašne eksplozije kuće u Evansvilleu, u američkoj saveznoj državnoj Indiana. U eksploziji su poginule tri osobe i oštećeno je 39 kuća u okolici.

Strašna eksplozija potresla je u srijedu gradić Evansville, u američkoj saveznoj državi Indiani. Kuća je eksplodirala oko 13 sati u stambenoj četvrti. U eksploziji su poginule tri osobe, jedna je osoba lakše ozljeđena, a oštećeno je ukupno 39 kuća u okolici.

Maddie Struble objavila je video na Facebooku u srijedu kasno navečer, na kojem se vide krhotine kako lete i trenutak udara snimljen kamerom na ulaznim vratima njene kuće. "Srećom, Trevor i ja nismo bili kod kuće; međutim naš dom je uništen", napisala je Struble.
 

Jedna od svjedokinja eksplozije opisala je strahovitu silu udarca. "Mislila sam da je bomba pala na nas, ili možda drvo. Toliko nas je jako prodrmalo, osjetila sam silinu udarca u prsima", rekla je Dorothy Waters, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na teren stigli i vatrogasci Drama u Splitu: U eksploziji plina ozlijeđena žena, hitno prevezena u bolnicu

Eksplozija je imala radijus od preko 30 metara, i osim što je oštetila 39 kuća u okolici je razbacala dijelove zidova i krovova svugdje po stambenoj četvrti. Snimke iz zraka pokazuju puni opseg uništenja. Policija provodi očevid i pokušava utvrditi uzrok eksplozije.

Video same eksplozije je uhvatila jedna od kamera koje su gledale na ulicu. Video eksplozije možete pogledati u nastavku, upozoravamo da je sadržaj videosnimke uznemirujuć.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene