Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dječak preživio s nožem zabijenim 10 cm u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove nevjerojatne fotografije pokazuju rendgensku snimku lubanje 15-godišnjeg dječaka u koju je zabijen nož od 10 cm.

Začudo, tinejdžer je uspio preživjeti ovakvu kritičnu ozljedu i deset mjeseci nakon što se oporavio upisati srednju školu.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Predao se mladić koji je napao političara u Dresdenu zaredali se napadi Mladić (17) koji je napao zastupnika predao se policiji: Političaru su polomljene kosti

Dječak je bio u društvu još dvojice prijatelja kada je jedan od njih napadnut u pokušaju pljačke. Došlo je do naguravanja, a pljačkaši su uzvratili napadom nožem, gdje je nesretni tinejdžer uboden u čelo, njegov prijatelj dva puta u leđa, a treći u rame.

Uspio je preživjeti samo zahvaljujući brzoj reakciji hitne pomoći i liječnika.

X-ray snimke pokazuju koliko duboko je nož dospio ali ipak nije zahvatio mozak. Kirurzi kažu da bi dječak umro u slučaju da je nož pokušao izvaditi netko od njegovih prijatelja.

Policija je uspjela uhvatiti jednog od napadača, a za drugom dvojicom još se traga. Maloljetnom delikventu sudit će se za pokušaj ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene