Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednostavno presretan

Pogodite koga su svladale emocije zbog susreta Trumpa i Kima: "Ovo je divno, divno, divno!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trenucima kad je započinjao povijesni summit između američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog predsjednika Kim Jong Una, već pomalo zaboravljeni bivši NBA košarkaš Dennis Rodman dao je emotivni intervju za CNN.

Dennis Rodman intervju za CNN dao je upravo iz Singapura, gdje je summit između Trumpa i Kima održan i na kojem je potpisan dokument, čiji sadržaj još nije otkriven javnosti.

Pročitajte i ovo U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina? Donald Trump (Foto: AFP) Summit sa Sjevernom Korejom Trump: ''Ovo je otišlo mnogo dalje nego što sam očekivao, spasili smo milijune života, zaustavljamo ratne igre''

"Ovo je divno, divno, divno. Kada sam se vraćao kući iz Sjeverne Koreje, imao sam toliko prijetnji smrću, nisam se smio vratiti, ali oduvijek sam vjerovao u tu zemlju. Držao sam glavu uspravno jer sam znao da će se stvari promijeniti i bio sam jedini. Danas je odličan dan za sve, Singapur, Tokio, Kinu, za svakoga. I ja sam tu da to vidim, presretan sam", rekao je Rodman.

CNN-ova voditelja je zanimalo što piše na Rodmanovoj kapi, no čim je kamera približila kadar, jasno se vidio Trumpov slogan iz predsjedničke kampanje - "Make America Great Again" (Učinimo Ameriku ponovno velikom).

Rodman je tijekom intervjua i zaplakao ponesen emocijama, a za Kim Jong Una i dalje ima samo pozitivne komentare i riječi. Naglašava kako sjevernokorejski lider svoju zemlju želi unaprijediti te dodaje kako Sjevernokorejci imaju srce, dušu i vole jedni druge.

"Mislim da ta zemlja obično čuje ljude koji uvijek lažu, varaju i nisu pouzdani. Mislim da ako predsjednik Trump dođe s velikim srcem i to primijeti i Kim Jong Un, onda neće biti bitni ni ratovi, mržnja i sve ono što se dogodilo u prošlosti", poručio je Rodman.

S obzirom na to kako je summit prošao, čini se da se stvari kreću upravo u tom smijeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene