Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''pravdu uzimam u svoje ruke''

Danas istječe rok koji je Davor Dragičević dao vlastima RS-a da nađu ubojicu njegova sina

David Dragičević (Foto: Provjereno)
David Dragičević (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno
Danas istječe rok koji je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, dao vlastima Republike Srpske da pronađu ubojicu njegova sina. Kako je najavio, od danas uzima pravdu u svoje ruke.

Otac ubijenog Davida, Davor Dragičević na prosvjedu “Pravda za Davida” na kojem se okupilo 40 tisuća ljudi, koji je prije tjedan dana održan u Banjoj Luci, dao je rok vlastima Republike Srpske da do četvrtka, 11. listopada, pronađu ubojicu njegova sina.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Banjoj Luci (Foto: AFP) - 6 Burno u Banjoj Luci Policija ponovno rastjeruje građane koji prosvjeduju zbog Davida, majka otkrila gdje bi mogao biti nestali Davidov otac Prosvjed u Banjoj Luci (Foto: Avaz) Pet tisuća ljudi na ulicama Davidov otac s prosvjeda u Banjoj Luci: "Svakom teroru, fašizmu, ugnjetavanju i ubojstvu mora doći kraj"

“Rok do četvrtka, ili pravdu uzimam u svoje ruke”, uzviknuo je tada Davor Dragičević, a okupljeni su mu pljeskali.

Otac optužuje vlast i MUP za organiziranje i ubojstvo Davida. On tvrdi da zna tko je ubojica. ''Ovo je početak vašeg kraja, a našeg života!'' poručio je Davor Dragičević na prošlotjednom okupljanju vjerujući da vlasti koje optužuje neće osvojiti izbore.

David Dragičević (Foto: Provjereno) Davor Dragičević ne odustaje tražeći pravdu za smrt sina Davida (Foto: Dnevnik.hr) - 10 Foto: DNEVNIK.hr

Otac i grupa “Pravda za Davida” već šest mjeseci svakodnevno prosvjeduju na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Banjalučki student David Dragičević nestao je u noći sa 17. na 18. ožujka ove godine, kada je počela potraga za njim, a pronađen je mrtav tjedan dana kasnije.

Prvi nalaz obdukcije tvrdio je da je David počinio samoubojstvo, ali kasnije se pokazalo da je student ubijen.

 

Priča o smrti Davida Dragičevića obišla je svijet jer govori o tome koliko je spreman ići jedan otac kako bi izborio pravdu za svog pokojnog sina, o čemu je priču donijelo i Provjereno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene