Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Garantirano diže iz kreveta

Budilica koja će probuditi i najčvršće spavače!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki inovator izumio je budulicu koja će vas garantirano dići iz kreveta.

Jednom kada se aktivira Ramos Nixie budilica naređuje spavaču da se diže iz kreveta, piše APTN. Ne postoji dugme  za gašenje, a ako ga odspojite, svoj posao preuzima baterija. Kada dođe vrijeme buđenja, ne postoji opcija da alarm utihne i počne zvoniti za 10-tak minuta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sud odlučio Pijani Karlovčanin zaspao ispred vrata svoje susjede: Sada mora platiti 1000 eura Slika nije dostupna Najpopularniji meteorolog VIDEO Otkrio zašto je PRVI PUT u 39 godina zaspao na posao

Alarm, dizajniram da se glasa kao ljutita mušterija ili pokvareno zvono, zvonit će sve dok ga ne isključite iz druge prostorije. Doslovno se morate ustati iz kreveta, otići u kuhinju, kupaonicu ili drugu sobu i ukucati današnji datum u tipkovnicu sata.

Originalna budilica djelo je 25-godišnjeg Paula Sammuta iz New Yerseya koji ima problema sa ustajanjem. 'Želio sam napraviti nešto što će me doslovno prisiliti da ustanem iz kreveta', rekao je.

Priznaje da postoji samo jedan način da ušutkate budilicu. 'Možete je zdrobiti!', kaže Paul. No, ako uzmete u obzir da alarm stoji 350 dolara, to bi zaista bio skup nastavak spavanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene