Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"BBC je na koljenima"

Britanski voditelj moli kolegu koji je usred seks skandala da se javi i skine ljagu s ostalih

Jeremy Vine
Jeremy Vine Foto: Afp
Identitet TV voditelja s BBC-ja koji se našao usred seks skandala se taji, a kolega Jeremy Vine ga je zamolio da se sam javi kako bi se maknula sumnja s ostalih.

Veliku Britaniju već danima potresa skandal u koji je uključen poznati TV voditelj s BBC-ja za kojeg se sumnja da je plaćao za eksplicitne fotografije maloljetnika. Voditelj je suspendiran i istraga je u tijeku, a njegov identitet se taji zbog čega su se na društvenim mrežama pojavile brojne spekulacije o tome tko bi to mogao biti.

Voditelju postaje Channel 5, Jeremyju Vineu, to je posebno zasmetalo pa je u srijedu ujutro zamolio optuženog kolegu da se sam javi i skine ljagu s ostalih.

"Trebao bi pokazati barem da mu je stalo do ljudi koji su pogrešno optuženi, a ja sam jedan od njih", kazao je Vine, prenosi The Guradian.

"Ako se sam ne javi nastavit će se bacati ljaga na posve nevine kolege", napisao je Vine i na Twitteru i dodao kako je "BBC zbog toga na koljenima".

Pročitajte i ovo Branko Bačić Plinska afera za vratom Bačić nakon sastanka vladajuće većine: "Uvjereni smo da se u HEP-u ne radi ni o kakvoj namjernoj šteti ni pogodovanju"

Nakon što su optužbe majke da je poznati voditelj plaćao njezinom sinu za eksplicitne fotografije objavljene u tabloidu The Sun, javila se još jedna mlada osoba kojoj je voditelj slao prijeteće poruke pune uvreda. Preko odvjetnika se javio i mladić koji je voditelju slao fotografije i poručio kako nije bilo neprimjerenih niti ilegalnih radnji.

Pročitajte i ovo Nevrijeme rušilo grane stabala Zbraja se šteta Nevrijeme vam je oštetilo automobil? Istražili smo kako možete naplatiti štetu

Naime, ako je mlada osoba eksplicitne slike slala kada je imala 17 godina, radi se ozbiljnom zločinu. Međutim, ako je to učinila s navršenih 18 godina, moguće je da nikakav zakon nije prekršen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene