Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije mu bilo spasa

Muškarca ubio kućni ljubimac: "Životinja je postala nasilna, nije dala bolničarima ni da priđu ozlijeđenom čovjeku"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Sedamdesetsedmogodišnji muškarac preminuo je od posljedica napada klokana kojeg je držao kao ljubimca, što je prvi napad klokana sa smrtnim ishodom od 1936., prenose australski mediji.

Lokalni australski mediji izvijestili su da su bolničari u nedjelju poslijepodne pozvani na posjed muškarca u Redmondu, nekih 400 kilometara jugoistočno od Pertha u zapadnoj Australiji, nakon što ga je navodno napao klokan kojeg je držao kao kućnog ljubimca.

Televizijska kuća 9 izvijestila je da je član obitelji pronašao vlasnika klokana teško ozlijeđenog te da je životinja "postala nasilna" i spriječila bolničare da priđu čovjeku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UŽAS U GLAVICAMA Invazija zmija u Dalmatinskoj zagori: Ženu pred kućnim vratima ugrizao poskok, oporavlja se u bolnici

Pročitajte i ovo Ilustracija Pružena joj liječnička pomoć Novi napad morskog psa na ljude: Ronila je kako bi vidjela modrulje, iznenadio ju ugriz za nogu

Lokalni mediji prenijeli su izjavu policije u kojoj tvrde da su bili prisiljeni uspavati tobolčara kako bi omogućili hitnoj pomoći da zbrine čovjeka, koji je kasnije umro na mjestu događaja.

Posljednji prijavljeni smrtonosni napad klokana dogodio se 1936. godine, kada je, prema australskim medijima, 38-godišnjeg muškarca ubio klokan u Novom Južnom Walesu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene