Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vieira prešao u Inter

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski nogometni reprezentativac Patrick Vieira (30) prešao je iz Juventusa u Inter iz Milana, potpisavši četverogodišnji ugovor za odštetu od 9.5 milijuna eura.

Vieira je u Juventus stigao iz Arsenala prije samo godinu dana za 20 milijuna eura, ali su ga torinski "crno-bijeli" morali prodati za znatno manji iznos nakon izbacivanja u drugu ligu zbog umiješanosti u namještanje utakmica u posljednje dvije sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaradio kaznenu prijavu "Uradi sam" kubure, pištolji, strojnice.... U kući Siščanina pronađen zavidan arsenal oružja Slika nije dostupna ODMAH I PUŠTENA KOD BANJE LUKE Uhićena osoba za koju se sumnja da ima veze s oružjem nađenim kod Vučićeve kuće

Za Vieiru su se interesirali i Manchester United i Barcelona, no francuski reprezentativac ipak se odlučio za ostanak na Apeninskom poluotoku.

Nakon što je 'Stara Dama' kažnjena i ove sezone će se natjecati u Seriji B, Juve su već napustili Fabio Cannavaro i Emerson, koji će karijere nastaviti u Real Madridu, a Gianluca Zambrotta i Lillian Thuram pri kraju su dogovora s Barcelonom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene