Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trener Lazia završio u fontani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener talijanskog nogometnog prvoligaša Lazia, 45-godišnji Delio Rossi pobjedu u velikom rimskom derbiju protiv Rome (3:0) proslavio je kupanjem u rimskoj fontani Gianicolo.

"Znam koliko pobjeda protiv Rome znači našim navijačima. To im je naš poklon za Novu Godinu," poručio je Rossi koji je obećao sestri kupanje u fontani ukoliko pobjede omraženog suparnika. 

Pročitajte i ovo Fontana di Trevi u Italiji VIDEO Vandalizam na popularnoj rimskoj fontani! Žena hodala po stijenama da bi natočila vodu, a onda su je odveli Pjena u karlovačkoj fontani Zatvorena voda Netko je u fontanu usred grada na četiri rijeke ulio deterdžent: ''Pjena party na Korzu ili samo nečija šala?''

"Nebesko -plavi" su deklasirali Romu, a Rossi je ispunio obećanje usprkos temperaturi od nula stupnjeva.

"Moja sestra Paola je veliki navijač Lazia. Da smo kojim slučajem izgubili ovu utakmice odrekla bi me se. Zbog toga sam joj obećao kupanje u fontani ukoliko pobijedimo," kazao je Rossi nakon što je Lazio upisao tek prvu pobjedu u posljednjih 14 rimskih derbija, te prvu sa 3:0.

"Roma je možda bolja na papiru, no u gradskom okršaju snaga momčadi nikada nije bila presudan. Bitna je volja i motiv, a moji igrači su letjeli po travnjaku," zaključio je Rossi.

Pobjedom u rimskom derbiju Lazio se popeo na peto mjesto Serie A sa 21 bodom, Roma je i dalje druga sa 32 boda, dok je u vodstvu Inter sa 39 bodova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene