Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prpić se još uvijek nada Karloviću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivu Karlovića sam odlučio čekati do posljednjeg mogućeg trenutka, dakle do sljedećeg četvrtka, a da sam znao da je Karlović u utorak trenirao na zagrebačkome Velesajmu, svakako bih otišao do njega i pokušao ga nagovoriti.

Rekao je to izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije, Goran Prpić, na novinskoj konferenciji povodom dvoboja s Velikom Britaniji na travnatim terenima Wimbledona u Londonu od 21. do 23. rujna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Saznajte sve u 60 sekundi: Flash vijesti u 14h Slika nije dostupna Davis Cup: Karlović očekivano out, velik interes Britanaca

Ivo Karlović je odbio igrati za reprezentaciju Hrvatske i to
sms-porukom ili e-mailom, što Prpić smatra posve neprimjerenom komunikacijom, te zato hrvatski izbornik i inzistira da se sa Karlovićem nađe osobno.

"Ulog je prevelik, ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa obvezuje me u situaciji kad je Mario Ančić ozlijeđen da pokušam sve oko Karlovićeva pristanka, bez obzira što mnogi mediji tvrde da se radi o ponižavanju. Situacija nije bajna, pa stoga i pohvaljujem spremnost Maria Ančića da igra parove i po cijenu bolova, no Ančićevo možebitno igranju moramo sačekati s obzirom na stanje njegove ozljede", kazao je Prpić, koji je demantirao natpise nekih novina da je čak nagovarao i Gorana Ivaniševića za nastup u Davis Cupu.

"Razgovarao sam sa Ivaniševićem, ali nema govora o njegovu igranju. Goran uskoro igra ekshibiciju na kojoj će nastupiti i Henman i Murray, pa sam od njega tražio da me izvijesti o nekim detaljima", dodao je Prpić, koji će u paru najvjerovatnije postaviti uz Ivana Ljubičića i Lovru Zovka, s obzirom da su već igrali Davis Cup susrete. 

Ljubičiću će, prema najavama, to biti zadnji nastup za Hrvatsku u Davis Cupu, drugi "singl" igrat će Marin Čilić, a četvrti član reprezentacije je Roko Karanušić.

Teniska Davis Cup reprezentacija Velike Britanije prijavila je Tima Henmana, Andyja i Jamieja Murrayja, te Jamieja Bakera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene