Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pomirili se Bilić i Štimac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od sat vremena trajao je sastanak u hotelu Sheraton. Izbornik Slaven Bilić i njegov dugogodišnji kolega, suigrač i poslovni partner Igor Štimac sjeli su jedan nasuprot drugoga i izgladili nesporazume zbog polemika koje je hrvatska sportska javnost proteklih dana sa zanimanjem pratila.

- Već ste saznali. Kako vijesti brzo lete. Pa ovi zidovi u Sheratonu valjda imaju uši, bila je prva reakcija Igora Štimca, piše Večernji list. 

Pročitajte i ovo Josep Borrell Tenzije od travnja Borrell objavio da je dogovoren novi krug razgovora između Kosova i Srbije Ilustracija Posjet BiH Sastanak u manastiru, u tajnosti i bez mobitela: Vučić objavio o čemu je razgovarao s Dodikom i patrijarhom Porfirijem

- Dugo smo razgovarali, obojica smo shvatili da smo otišli možda korak predaleko. Riješili smo nesuglasice između sebe. I mogu reći da nam je obojici sada lakše. Ipak, godinama smo zajedno da bismo sada bili na suprotnim stranama. Obojici nam je u interesu jak hrvatski nogomet, rekao je Štimac.

- Rekao sam Slavenu da ću stati uz njega kada dođu lošiji rezultati. Namjerno ne kažem ako, već kada, jer su i porazi i slabiji rezultati sastavni dio ovog našeg zajedničkog posla.
Naravno, Štimac nije želio podrobnije govoriti o tome što je razgovarao s Bilićem. Ali, kako je sam rekao, i sheratonski zidovi imaju uši, izjavio je. 

Navodno je Bilić priznao svoju pogrešku u istupu dan nakon pobjede nad Makedonijom, rekao je Štimcu da nije trebao izvlačiti priču o menadžerima. 

Ali je, također, ponovio da je Srnu, koji je na kraju postao kamen o kojeg su se obojica spotaknuli, stvarno namjeravao na travnjak poslati u drugom poluvremenu, jer je, po njegovu planu, on bio taj detonator koji je trebao razdrmati Hrvatsku. Ili dokrajčiti Makedoniju.

- Valjda će sada javnost biti zadovoljna. Nas dvojica jesmo, zaključio je Štimac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene