Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Legendarni' Poll poništio Kranjčarov gol za Kup UEFA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac Graham Poll, koji se 'proslavio' na SP-u u Njemačkoj nakon što je našeg reprezentativca Josipa Šimunića isključio tek nakon trećeg žutog kartona, ponovno je povukao potez za anale...

The Evening Standard piše da je karijera 43-godišnjeg Grahama Polla u Premiershipu završila jučerašnjom utakmicom Portsmouth - Arsenal nakon što je poništio gol Nike Kranjčara kojim bi Portsmouth završio 7. u prvenstvu. Time bi taj engleski klub zaslužio svoje prvo prvo europsko natjecanje ikad - kvalifikacije za Kup UEFA. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Arsenal za Niku Kranjčara nudi 16 milijuna eura? Slika nije dostupna Kranjčar strijelac za Portsmouth

Niko je u 69. minuti postigao pogodak. Linijski sudac Darren Cann (kojeg je nedavno upravo trener Arsenala Arsene Wenger optužio da laže i za to platio kaznu) nije smatrao da je hrvatski reprezentativac bio u zaleđu, no Poll je mislio drugačije. Tv snimka je naknadno pokazala da zaleđa nije bilo. 

Trener Portsmoutha Harry Redknapp ni pod cijenu kazne zbog kritiziranja suca, nije mogao ne komentirati najnoviji Pollov 'biser'. 

"Nitko nije želio u Europu više od mene. Bilo bi to fantastično postignuće za ovaj klub. Bio je to regularan gol, vidio sam snimku", rekao je Redknapp. 

Polla nisu štedjeli ni navijači Pompeja. Sa stadiona su ga ispratili pjesmom "You're not fit to referee".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene