Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bremen: Klose odlazi, Baroš dolazi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je izglednije da će njemački reprezentativac Miroslav Klose napustiti Werder iz Bremena. Njemački časopis Bild, pored Norvežanina Carewa, kao njegova nasljednika navodi i napadača Aston Ville Milana Baroša.

25-godišnjem Barošu ugovor s engleskim klubom ističe tek 2009., pa bi njegov prelazak u Bremen stajao oko 10 milijuna eura. No, novac ne bi trebao biti problem jer njemački klub na transferu Miroslava Klosea planira duplo veću zaradu. Ipak, to su za sada samo medijska nagađanja jer interes za Baroša još nije službeno potvrđen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vranješ još tri godine u Werderu Slika nije dostupna Klasnić nastupio za Werder

S druge strane, potvrđen je interes Werdera za Lyonova napadača Johna Carewa (koji je trenutačno ozlijeđen),  a Miroslav Klose je jasno izrazio želju da napusti klub iz Bremena po isteku ugovora 2008.

Klose, koji je postigao 10 golova za njemačku reprezentaciju na posljednja dva Svjetska prvenstva, jasno je rekao da ako napusti Bremen ne želi u neki drugi njemački klub, iako je Bayern iz Muenchena također zainteresiran.

"Werder za sada ima prioritet, ali ja sam spreman za odlazak u Španjolsku, Italiju ili Englesku", rekao je Klose. 

U Premier ligi najvjerojatnija destinacija bila bi Manchester United, a u Primeri Barcelona.

No, možda ipak ode u Italiju. Navodno se 'posrnuli div' Juventus također zainteresirao za njegove 'usluge', tj. smatraju ga i više nego dostojnom zamjenom za Davida Trezegueta koji će najvjerojatnije napustiti 'Staru damu'.  

Bremen pak, želi zadržati Klosea, ali mora razmotriti i druge opcije, doznaje se iz kluba. 

Direktor Werdera, Klaus Allofs za njemačke je medije izjavio: "Carew je jedan od igrača za koje smo zainteresirani, ali uvjeti transfera moraju biti prihvatljivi". 

Bremenska je momčad trenutno vodeća na ljestvici Bundeslige zahvaljujući gol razlici. Ove sezone postigli su čak 47 zgoditaka iz 17 utakmica. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene