Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Otkrijte koji od ovih uređaja je stvoren baš za vas

PR
PR Foto: PR
Dok nas promjenjivo ljetno vrijeme više ne može iznenaditi, tehnološka čuda opet iznenađuju svojim nevjerojatnim inovacijama koje donose beskrajne mogućnosti za svakoga.

Bez obzira na to jeste li avanturist u potrazi za adrenalinskim izazovima, strastveni kreativac koji žudi za izražavanjem svoje umjetničke vizije ili jednostavno tražite praktična i pametna rješenja za svakodnevne potrebe, ovo ljeto ćete sigurno još dugo pamtiti uz nove zvijezde u svijetu tehnologije; Samsung uređaje dizajnirane da svaku vašu ideju učine ostvarivom. Peta generacija Galaxy preklopnih uređaja neće nikoga ostaviti ravnodušnim; Galaxy Z Flip5 dizajniran je za stvaranje i gledanje sadržaja kao nikad do sad, dok će ljubitelji multitaskinga svog saveznika odmah prepoznati u novom Galaxy Z Fold5 pametnom telefonu. No, tu priča ne staje.

PR PR (Foto: PR)

Nova dimenzija zabave, povezivanja i kreativnosti

Suvremeni svijet nezaustavljivo napreduje, a Samsung uvijek pronalazi načine kako iznenaditi i transformirati način na koji živimo, radimo i provodimo vrijeme. Ovog ljeta, novi elegantni uređaji postaju neizostavan suputnik na putovanjima, na plaži, ali i u udobnosti doma kako bi nam osigurali sveopće blagostanje. Rješenja koja dosad nismo mogli niti zamisliti, sada su tu – dostupna na dlanu. Bilo da snimate impresivne pejzaže, udaljene detalje ili kreativne portrete, Galaxy Z Flip5 pametni telefoni nude sve što je potrebno za vrhunsku fotografiju i video zapise s uobičajenom baterijom od 3700 mAh podržanom snažnim procesorom koja omogućava potpunu bezbrižnost i cjelodnevnu zabavu. Uz napredne mogućnosti kamere pretvorite svoje snimke u prava umjetnička djela, dok uz FlexCam možete s lakoćom u svako doba dana zabilježiti selfije iz svakog kutka. Uz širokokutnu kameru svi vaši nadraži mogu stati u kadar, dok će vam Nightography omogućiti kvalitetu zapisa čak i u noćnim uvjetima. Dolazi u čarobnim bojama kako bi zadovoljio svačiji ukus – menta, grafitna, lavanda i krem, a njegovo preklopno iskustvo omogućava da stane u svaki džep. Inovativan je i zahtijeva manje otvaranje uređaja jer većinu važnih stvari možemo obaviti s vanjskog zaslona, a to omogućava Flex Window koji uz pomoć Widgeta i Multi Widget Viewa pruža to jedinstveno iskustvo.

Mirna oaza za sve ljubitelje gaminga

Ljubitelje gaminga ovog ljeta će oduševiti Galaxy Z Fold5 koji nudi nevjerojatno velik zaslon, omogućujući dugotrajno uživanje u igricama s baterijom fascinantne izdržljivosti. Za one koji nemaju mira niti za vrijeme godišnjih odmora, tu je unaprijeđeni Taskbar koji omogućuje brže prebacivanje između često korištenih aplikacija, čineći upravljanje uređajem još jednostavnijim i praktičnijim. Rješenje za multitasking isto tako postoji, a krije se u skrivenom pop-upu uz koji aplikacije nastavljaju raditi u pozadini, tako da istovremeno možete gledati video tutorijale za igricu i dopisivati se s prijateljima u plutajućem prozoru sa strane. Užitak u igrama nikad nije bio ovako praktičan i uzbudljiv jer je zaslon poput pokretnog kina i predstavlja višenamjenski radni stroj koji emitira do 1750 nita svjetline pa ga možete čak nositi i na plažu bez brige da će vas sunčeva svjetlost omesti u igranju omiljenih igara, za čiji se maksimalni užitak pobrinuo najbrži Snapdragon® 8 Gen 2.

Neka dobre navike postanu još bolje

Za vrhunske zumirane selfije u pomoć će vam priskočiti Camera Controller s Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic, a vama preostaje samo da sa smiješkom ponesete svoje najljepše uspomene. Nova Galaxy Watch6 serija osigurava vam i dodatne razloge za sreću jer pruža personalizirane zdravstvene smjernice i korisne uvide na vašem putu prema boljem općem stanju; detaljnu analizu čimbenika rezultata spavanja za razumijevanje osobnih obrazaca spavanja, izgradnju boljih navika, kao i uspostavljanje okruženja pogodnog za spavanje. Idealan je partner i kod svih vrsta sportskih aktivnosti jer osim sastava tijela i nove značajke personalizirane zone srčanih otkucaja, definira pet optimalnih razina intenziteta, donosi više od 100 postojećih treninga za praćenje, novo dodani Track Run te Custom Workout opciju za izgradnju i praćenje rutine vježbanja. Samsung je razvio ovu seriju pametnih satova koja pomaže korisnicima poboljšati kvalitetu sna – nudi detaljnu analizu spavanja, uključujući ukupno vrijeme spavanja, cikluse sna, vrijeme budnosti te fizički i mentalni oporavak. Također, Galaxy Watch6 šalje individualne poruke o snu kako bi korisnici dobili povratne informacije o načinu spavanja, isto tako, kakva je dosljednost korisnikovog vremena spavanja i budnosti, dok poseban simbol sna u obliku životinje predstavlja korisnikov tip sna. Kada je vrijeme za spavanje, Galaxy Watch6 pomaže stvoriti idealno okruženje automatskom promjenom postavki povezanih kućanskih uređaja, aktivirajući Sleep Mode način rada na satu i pametnom telefonu, isključujući obavijesti i prigušujući zaslone. Zahvaljujući novom nevidljivom infracrvenom LED senzoru na satu, korisnici mogu dobiti vrijedne zdravstvene uvide bez svjetlosnih ometanja.

PR PR (Foto: PR)

All in one

Ljeto je savršeno mjesto za buđenje mašte i kreativnosti, a uz tablete iz Galaxy Tab S9 serije sve vaše želje i ideje mogu biti u trenu realizirane. Popis stvari koje nosite na ljetovanje sad se može svesti na minimum, čak i ako ste radoholičar koji se niti na godišnjem odmoru ne može odvojiti od tipkanja i online sastanaka. Uz Samsung Notes aplikaciju, razmjena bilješki i ideja dobivaju potpunu slobodu i besprijekornu sinkronizaciju koja korisnicima pruža mogućnost stvaranja i dijeljenja bilješki u stvarnom vremenu, kako s kolegama, tako i s obitelji. Ako ste ured privremeno preselili na neku morsku destinaciju i dalje možete biti bezbrižni jer ova serija opravdano predstavlja novi standard vrhunskih tableta – uz vodootpornost i zavidnu izdržljivost. Uz ovu dugotrajnu bateriju svaki vrh postaje osvojiv, a svaka zabačena uvala otkrivena, dok svi neumorni maratonci mogu produžiti njeno trajanje jednostavnom opcijom brzog punjenja i spajanjem USB C kabela sa Samsung Galaxy pametnim telefonom. Iskoristite svaki trenutak, dopustite mašti da vas vodi i uživajte u svim blagodatima koje vam donose najnovije tehnologije koje će vas podržati, inspirirati i povezati s onima koje volite pa na koncu možete bezbrižno uživati u ljetnim avanturama.

PR PR (Foto: PR)

Ne propustite period prednarudžbe i brojne pogodnosti, više saznajte na poveznici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene