Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Nova Samsung Galaxy A serija: Najizdržljivija baterija za nezaboravno ljeto

PR
PR Foto: PR
Moderni pametni uređaju poput pametnih telefona, tableta, pametnih satova postali su neophodni u našim životima, čineći naše svakodnevne zadatke uvelike lakšim.

 Iako nam možda nisu potrebni baš svi ovi uređaji na svakodnevnoj razini, očito je da su pametni telefoni postali nezamjenjivi u današnjem svijetu. Služe za višestruke svrhe, kao što su komunikacija, posao, zabava, i stvaranje sadržaja. Stalno tražimo uređaje koji savršeno odgovaraju našim životnim preferencijama. Osim funkcionalnosti, značajan naglasak stavljamo i na dizajn, posebice kada je riječ o uređajima koji nude brojne mogućnosti. Ovog ljeta pametni telefoni Samsung Galaxy A serije isticat će se privlačnom estetikom, suvremenim bojama, naprednim kamerama i drugim značajkama koje služe i kreativnosti i produktivnosti, ali i izrazito moćnim baterijama uz koje utičnica ne mora biti ni na vidiku.

Na prvi pogled, Samsung Galaxy A serija osvaja svojim impresivnim izgledom, jamčeći pažnju gdje god da se postavi. Od zadivljujućeg velikog zaslona do iznimnih performansi, nudi sve što želimo od novog pametnog telefona, bez obzira na naš stil života. Model Galaxy A54 5G ima impresivan Super AMOLED ekran od 6,4 inča, dok model Galaxy A34 5G ima ekran od 6,6 inča. Oba zaslona su poboljšana kako bi se osigurala optimalna vidljivost čak i na otvorenom, što vam omogućuje jednostavno surfanje kroz društvene medije čak i pod jakim sunčevim svjetlom. Uz naprednu tehnologiju Vision Booster i brzinu osvježavanja od 120 Hz, ovi zasloni ostaju pouzdani suputnici u svim uvjetima osvjetljenja, uključujući intenzivno ljetno sunce. Štoviše, Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G jamče do četiri generacije ažuriranja OS-a i pet godina ažuriranja sigurnosnih značajki. To korisnicima osigurava pristup najnovijem softveru i sigurnosnim poboljšanjima, čime se maksimalno produljuje vijek trajanja njihovih pametnih telefona.

PR PR (Foto: PR)

Kako vrijeme postaje toplije, aktivnosti na otvorenom pružaju nam nebrojene prilike za stvaranje nezaboravnih trenutaka koje možemo podijeliti s prijateljima. Pametni telefon postaje bitan dio tih iskustava. Kamera ima vitalnu ulogu, omogućujući korisnicima snimanje fotografija i videozapisa visoke kvalitete. S prednjom kamerom od  32 MP Galaxy A54 korisnici mogu bez napora snimiti zapanjujući sadržaj čak i u dobro osvijetljenim okruženjima. Snimanje videozapisa pametnim telefonom može biti izazovno, ali nova serija Galaxy A uključuje poboljšanu optičku i digitalnu video stabilizaciju, što korisnicima omogućuje snimanje oštrih videozapisa čak i dok hodaju. Značajka noćnog načina rada pomaže uhvatiti više detalja u uvjetima slabog osvjetljenja, dok poboljšani alati za uređivanje i aplikacija Photo Remaster pojednostavljuju uklanjanje neželjenih sjena i odsjaja. Uz ove značajke, korisnici imaju sve što im je potrebno za pripremu impresivnog Instagram feeda ili stvaranje zanimljivih videozapisa za platforme kao što je TikTok.

PR PR (Foto: PR)

Za većinu nas pametni telefoni stalni su pratioci tijekom društvenih okupljanja. Poruke, pozivi i fotografije sastavni su dijelovi ovih interakcija, a naši pametni telefoni služe kao neprocjenjivi "životni asistenti" bez kojih ne možemo zamisliti niti jedan dan. Osobito u eri opsežnih online aktivnosti, postaje ključno zaštititi naše pametne telefone zbog privatnih podataka koje drže, uključujući e-poštu, lozinke i bankovne račune. Slijedom toga, razvoj Galaxy A serije fokusiran je na poboljšanje korisničkog iskustava uz davanje prioriteta sigurnosti. Samsung Knox nudi visoke sigurnosne standarde za zaštitu korisničkih podataka. Osim toga, Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G imaju nadzornu ploču za sigurnost i privatnost, koja korisnicima omogućuje pregled i kontrolu dopuštenja za aplikacije i prikupljanje podataka. Nadalje, funkcija Private Share korisnicima omogućuje sigurno dijeljenje osjetljivih informacija s određenim primateljima na ograničeno vrijeme, sprječavajući snimke zaslona i osiguravajući privatnost podataka.

Međutim, sve napredne tehnologije i značajke padaju u vodu ako ih ne prati baterija koja može suvereno osigurati da će naši pametni telefoni biti funkcionalni onda kad ih najviše trebamo – u šetnji šumom, na plaži ili na tulumu. Upravo iz tog razloga Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G mogu se pohvaliti moćnom baterijom od 5000 mAh-a, koja im omogućuje rad više od dva dana bez punjenja.

Za koji god da se odlučili, uz ova dva upečatljiva pametna telefona možete biti sigurni kako ćete ljeto dočekati i više nego spremni za brojne avanture koje dolaze.

Više detalja o super moćnim baterijama nove Galaxy A serije pogledajte u videima:



 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene