Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RASTJERALA OKUPLJENE

U Đurđevcu održan sajam protivno odluci Stožera, stigla i policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je policija rastjerala izlagače na đurđevačkom sajmištu zbog nepoštivanja epidemioloških mjera. Naime, odlukom Stožera još uvijek je zabranjeno održavanje sajmova.

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite propisuje se obustava održavanja sajmova i drugih oblika gospodarskih i turističkih događanja ili priredbi gdje se prodaju, izlažu ili prikazuju proizvodi.

Danas ujutro, na đurđevačkom sajmištu policija je rastjerala prodavače koji su se tamo nalazili jer je odluka protivna propisanim epidemiološkim mjerama.

Pročitajte i ovo Pojačava se nadzor provođenja mjera - 3 U Hrvatskoj 2422 pozitivna, 20 preminulih Alarmantno stanje na jugu: U Splitsko-dalmatinskoj 445 novooboljelih, u susjednoj županiji broj pozitivnih veći od 60 posto - "Molim ljude da shvate ozbiljnost situacije"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tajna stara pola stoljeća Strava u pećini: Nevjerojatan pronalazak kod Rakovice šokirao i HGSS

Direktorica Komunalnih usluga, Bara Čubelić, je za Podravski list rekla da je pisana odluka o tome da se na sajmištu ne smiju prodavati proizvodi stigla tek danas. Prodavači koji su i iz drugih županija danas posjetili sajmište u Đurđevcu bili su ljuti i ogorčeni. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene