Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nepoštivanje mjera

Ma kakva korona kad je sunce: Subota izmamila Mostarce na ulice, šetali bez maski i distance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Mostaru je u subotu lijepo vrijeme izmamilo stanovnike na ulice pa su zaboravili i na poštivanje epidemioloških mjera.

Čovjek do čovjeka, bez maske i distance, pokazuje galerija fotografija snimljenih danas u Mostaru gdje su na snazi stroge epidemiološke mjere.

Mostarci su odlučili uživati u sunčanoj suboti pa su zanemarili mjere koje je donio Krizni stožer, a prema kojima bi na zatvorenom, ali i otvorenom prostoru trebali nositi maske, održavati distancu od dva metra te se ne okupljati u broju većem od 30 ljudi. Sve te mjere su, sudeći prema fotografijama, danas prekršene. Osim navedenih mjera, na snazi je i ograničavanje kretanja od 23 sata do pet ujutro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Autu nije bio sam Biseri se samo nižu: Zaražen mladić pokušao pobjeći iz Hrvatske, uhvatili ga na granici

Pročitajte i ovo Ugostiteljica Alida Del Bianco i Lina Dollar Ugostitelji pale svijeće Restorani, teretane i kafići zatvoreni do 10. siječnja: "Imamo hladne pogone, imamo troškove, mi se jednostavno gasimo i nestajemo"

Slične prizore gledali smo i prošlog vikenda u Splitu kad su građani napunili rivu.

U BiH su danas zabilježena 643 slučaja zaraze od 2871 testiranog uzorka, a preminulo je 42 ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene