Obavijesti Video Pretražite Navigacija
doznajemo o čemu se radi

VIDEO Uzbuna u Skupštini: Zvuk sirene uplašio zastupnike, pogledajte njihovu reakciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pauzu je zastupnicima u Gradskoj skupštini pokvario vrlo neugodan zvuk.

Zastupnici u Gradske skupštine Grada Zagreba u Staroj gradskoj vijećnici pauzu su iskoristili kako bi malo pročavrljali. No sav žamor u trenutku je zamro kada je zrak u prostoriji zaparao zvuk sirene. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević odluka Gradske skupštine Zagrepčanima će se plaće od 1. siječnja obračunavati po novim poreznim stopama: "Ovo je sramotno!" Sjednica Gradske skupštine Na sjednici Gradske skupštine Tomašević prozvao HDZ-ova zastupnika Hermana zbog Resnika: "Ili bezočno lažete ili ne znate čitati"

U šoku su zastupnici malo bacali pogled prema stropu, malo se i međusobno pogledavali, tražeći objašnjenje. Dok u Ukrajini bijesni rat, a po Zagrebu padaju dronovi, sirena je zadnji zvuk koji bilo tko želi čuti.   

Nakon desetak sekundi neugodan zvuk je konačno utihnuo. Kako javlja Petra Buljan, reporterka Dnevnika Nove TV, nije bila riječ ni o požaru, niti o alarmu, nego o tehničkim problemima. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu

Inače, na dnevnom redu sjednice je, uz ostalo, prijedlog odluke o kratkoročnom zaduženju grada kod Europske banke za obnovu i razvitak u iznosu od 50 milijuna eura, Izvješće o radu gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića od početka mandata do kraja 2021. te odluka o djelomičnom podmirenju dugova zagrebačkih bolnica KB Sveti duh, Dječje bolnice Srebrnjak i Specijalne bolnice za plućne bolesti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene