Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži 62 tisuće kuna

Zvučnik ga teško ozlijedio na skupu HDZ-a, godinama čeka odštetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na HDZ-ovom skupu na Jarunu prije šest godina, kad su s pozornice silazili tada u prijateljskim odnosima Ivo Sanader i Jadranka Kosor, na mladića iz Vukovara je pao zvučnik težak 100 kilograma i teško ga ozlijedio.

Dobio je potres mozga i slomljen mu je kralježak. Odštetu koju je zatražio, danas 25-godišnji Leon Urschelbacher još uvijek čeka. Iako je prvotna tužba iznosila 92.500 kuna, njegov odvjetnik traži od HDZ-a 62.000 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu

HDZ se ne smatra krivim jer tvrde, piše Večernji list, kako oni nisu bili zaduženi za postavljanje pozornice. Leon nije član HDZ-a, a na skupu je završio zbog poziva prijatelja. Za Večernji list je rekao kako su zaštitari vidjeli da s prijateljima sjedi na bočnoj strani pozornice, te da ih nitko nije upozorio da se maknu.

>> Šaman Hodak: HDZ je dio Boga, a HDZ vodi Hrvatsku!

Zvučnik visok metar srušio se kad su se ljudi počeli naguravati da bi se rukovali s tadašnjim premijerom. Leon zbog ozlijede ne može raditi fizičke poslove, a aktivnost mu je smanjena za 15 posto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene