Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđen glavni projekt

Za nekoliko tjedana kreće plinofikacija Šibenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je stigla službena potvrda glavnog projekta nadležnog županijskog ureda, za nekoliko se tjedana očekuje početak radova na izgradnji distribucijske plinske mreže u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji.

Tvrtka EVN Croatia Plin kao koncesionar za izgradnju plinsko-distribucijske mreže u Šibensko-kninskoj županiji dobila je i službeno potvrdu Glavnog projekta nadležnog županijskog ureda za početak radova u Šibeniku pa bi radovi na distribucijskoj plinskoj mreži trebali početi u sljedeća dva do tri tjedna.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

>> Na Jadranu počinje potraga za naftom i plinom

Prva plinska opskrba u Šibeniku trebala bi biti puštena u pogon na proljeće u zgradama koje se grade na predjelu Bioci, rečeno je na današnjem sastanku zamjenika gradonačelnika Danijela Milete i predstavnika EVN Croatia Plina d.o.o., članova Uprave Gottfrieda Reisenauera i Wernera Casagrandea te projektnog inženjera Gorana Jurilja.

Radove na razvoju distribucijske plinske mreže u Šibeniku izvodit će tvrtka Zagreb montaža.

Zamjenik gradonačelnika ponudio je partnerstvo Grada u rješavanju svih spornih pitanja tijekom izvođenja radova, kao što su imovinsko-pravni odnosi koji bi se mogli pojaviti na lokacijskom dozvolom utvrđenoj trasi.

Mileta se također obvezao poslati popis lokacija na kojima su već u gradu postavljene cijevi, kao i popis infrastrukturnih projekata grada Šibenika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene