Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Zagrebačkom velesajmu

VIDEO Pernar ponovo pokušao napraviti incident, pridružili mu se i građani: "Senfovi redari opet ne daju ulaz"

Ivan Pernar ispred Zagrebačkog velesajma
Ivan Pernar ispred Zagrebačkog velesajma Foto: Facebook
Ivan Pernar ponovo je pokušao upasti na konferenciju za medije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, ali mu to ni ovog puta nije uspjelo.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević je u 11 sati započeo s redovnom konferencijom za medije, koja se ovog tjedna održala na Zagrebačkom velesajmu jer se ondje danas otvaraju sajmovi Ambienta, koja slavi 50. rođendan, kao i ArhiBau.hr, Hotel&Gastroteh, Zagreb Design Week i Art Zagreb.

Na Velesajam je došao i Ivan Pernar, koji je ponovo pokušao upasti na Tomaševiću presicu, ali mu to ni ovog puta nije uspjelo. Naime, redari nisu htjeli pomaknuti ogradu i dopustiti mu da uđe na Velesajam.

"Nekakvi Senfovi redari opet ne daju ulaz. Kažu da tu ne mogu ući, a ne znam zašto", rekao je Pernar na videu koji je snimio na ulazu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u susjedstvu Sin otkrio ocu da je gej, on poludio, prijetio i njemu i supruzi: ''Ubit ću te, otkinut ću ti glavu!"

Ondje su došlo i više građani s natpisima "Ostavka" i "Očito da ne možeš" koji također nisu mogli ući na Velesajam.

"Hoću vam pokazati koliko je Tomašević omiljen u narodu i koliko ga je ljudi došlo vidjeti. Ovi zaštitari te oduševljene ljude ne puštaju unutra", rekao je.

"Senf svjesno vodi kampanju u kojoj građane udaljava od sebe. On je došao na vlast uz pomoć protestnih glasova. On te glasače uz sebe više nema jer je grad u jadnom stanju", ustvrdio je.

Pročitajte i ovo Dalibor Milas NASILJE NAD ŽENAMA Teolog reagirao na skandaloznu izjavu svećenika Ike Mandurića: "Nije, Ike, Denis Buntić učinio lošu stvar, nego je počinio više kaznenih djela"

Ovo nije prvi put da je Pernar pokušao upasti na konferenciju za medije. Nakon što je presica na otvaranju pješačke zone u centru Zagreba zbog njega prekinuta, Pernaru je prošlog utorka onemogućen ulaz u Dom zdravlja Zagreb – Istok, gdje je Tomašević otvarao savjetovalište za demenciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene