Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomozite i vi

Veliki humanitarni koncert: 'Pomozimo Mirjani Sreš u borbi protiv ALS-a!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
05.10.2014., u sportskoj dvorani Samobor (A.Hebranga 26A) odražati će se veliki koncert na kojem nastupaju: Ivan Zak, Neda Parmać, Sanja Doležal, Željko Krušlin - Kruška, tamburaši... Svi žele pomoći Mirjani Sreš u liječenju! Možete i vi!

Mirjani Sreš je opaka bolest ALS dijagnosticirana u lipnju ove godine. To je neurološka bolest koja zahvaća motorne neurone te progresivno napada i onesposobljava mišiće nogu i ruku, govora, disanja i na kraju gutanja. Oboljeli ostaju u potpunosti paralizirani dok mozak funkcionira. Mirjana više ne hoda samostalno, a lijeva ruka joj je u potpunosti atrofirala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za one iziritirane polijevanjem VIDEO Zašto se polijevaju vodom? Ovo je jedini video koji morate pogledati Slika nije dostupna Zvuči nevjerojatno Utopio se suosnivač Facebook hita 'Ice bucket challenge'!

Pokrenuta je akcija koja bi pomogla Mirjani Sreš da nađe spas u bolnici Relife International Medical Centar u Pekingu u Kini. Potrebni troškovi lječenja za Mirjanu iznose 29.800,00 dolara plus troškovi putovanja.

Mirjana ima 41 godinu, majka je dvoje djece i ima četvero unučadi. Borbena je, kaže njezina obitelj, i ne želi odustati od borbe. Stoga su joj svi odlučili pomoći. A pomoć joj je itekako potrebna. Naime, Mirjana živi u podstanarskom stanu s 2.400 kuna bolovanja.

'Najveći dar - ŽIVOT!': Ovo je Mirjanina borba s ALS-om!

Ovoga puta, obitelj i prijatelji organizirali su veliki koncert, a prihodi idu za njezino liječenje. Ove nedjelje, 05.10.2014., u sportskoj dvorani Samobor (A.Hebranga 26A) odražati će se veliki koncert na kojem nastupaju: Ivan Zak, Minea, Neda Parmać, Sanja Doležal, Željko Krušlin - Kruška, tamburaši...

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na ulazu u dvoranu na dan koncerta, a do tada na slijedećim lokacijama:

Caffe bar "Semafor" Samobor

Caffe bar "Gradna" Samobor

Caffe bar "Zvonimir" Bestovje

Za više informacija o akciji posjetite službenu Facebook stranicu.

Pomoć možete uplatiti na žiro račun Reiffeisen banke: HR0924840083115587322 ili pak na devizni račun: HR5524840083190061445.

I najmanja pomoć biti će velika!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene