Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Grčkoj

Uhićeni Bad Blue Boys bio na rubu smrti: "U zadnji tren su mu dali terapiju!"

Aktualno Galerija Dijabetički napad nakon uhićenja - 4 Dijabetički napad nakon uhićenja - 4 Foto: DNEVNIK.hr Dijabetički napad nakon uhićenja - 3 Dijabetički napad nakon uhićenja - 3 Foto: DNEVNIK.hr Dijabetički napad nakon uhićenja - 2 Dijabetički napad nakon uhićenja - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dijabetički napad nakon uhićenja - 1 Galerija 1/4 >>
U tučnjavi u Ateni dvojica pripadnika Bad Blue Boysa ostala su bez senzora koji im mjeri razinu glukoze u krvi. Zbog toga je uhićeni navijač Dinama, ubrzo nakon uhićenja imao dijabetički napad opasan po život, pa su mu grčki liječnici u zadnji tren pružili terapiju.

Uhićeni pripadnik Bad Blue Boysa u Ateni bio je na rubu smrti i spasili su ga ga u zadnji tren, priopćio je bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva Davor Skeledžija.

Naime, u tučnjavi u Ateni dvojica pripadnika Bad Blue Boysa ostala su bez senzora koji im mjeri razinu glukoze u krvi. Zbog toga je uhićeni navijač Dinama, ubrzo nakon uhićenja imao dijabetički napad opasan po život, pa su mu grčki liječnici u zadnji tren pružili terapiju.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Karlovca podrhtavanje tla Novi potres u Hrvatskoj! Treslo se u blizini Karlovca: "Dosta se osjetilo, ali kratko"

Pročitajte i ovo Ilustracija Zatajenje srca Tragedija na obali: U kratkom razmaku vrućina odnijela dva života

Oba navijača, od kojih je jedan tek navršio 18 godina, imala su problema sa pristupom inzulinu zbog čega su trpjeli zdravstvene posljedice. No, u međuvremenu im je osiguran nesmetan pristup ovom lijeku. Uhićenicima su na putu prema Grčkoj poslani i senzori za mjerenje šećera u krvi.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene