Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GLEDAJTE U PROVJERENOM U 22:30

Manijak godinama uhodio djevojčice, žene i muškarce: "Rekao mi je da će radit što hoće i je*** što hoće"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednom zagrebačkom naselju on je svima jako dobro poznat. Godinama uhodi, snima i fotografira djevojčice, žene pa čak i muškarce.

"Ja sam imala neugodno iskustvo prije jedno šest, sedam godina. Svaki dan u isto vrijeme kad sam se vraćala s posla me dočekivao ispred zgrade. Stajao je i gledao, onako neugodno", prepričava nam jedna od njegovih žrtava.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Još jedna žrtva prepričava kako je također vidjela istog muškarca kako ju prati. Iako je u početku mislila kako umišlja, shvatila je kako nešto nije u redu.

"Par puta sam ga pitala zašto on hoda za mnom? On je na to rekao da će on hodat gdje hoće, radit šta hoće i je*** šta hoće."

Iako ga je svaka žrtva prijavila policiji, policija do dolaska naše ekipe nije reagirala.

Više pogledajte večeras u magazinu Provjereno u 22:30 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene