Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DVIJE NESREĆE

Policija objavila detalje nesreće u Slavonskom Brodu: Teško je ozlijeđen 25-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodsko-posavska policija izvijestila je o nesrećama na njihovom području u kojima su ozlijeđene dvije osobe.

U subotu oko 13:35 policija je dobila dojavu o padu motociklista na kolnik u Slavonskom Brodu, u Ulici Petra Krešimira IV, kojom prilikom je u klizanju oštećeno nekoliko vozila.

Policija je nakon očevida javila kako je 25-godišnjak, upravljajući motociklom zbog neprilagođene brzine kretanja, sustigao drugi motocikl koji se kretao ispred, te u izbjegavanju udara zakočio, izgubio nadzor nad istim, te pao sa motociklom na kolnik. Potom je došlo do klizanja i udara tijela 25-godišnjeg motociklista u lijevi dio osobnog automobila koji se kretao iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 48-godišnjak, dok je motocikl udario u osobni automobil, kojim je upravljala 47-godišnjakinja, a koji sa kretao iza spomenutog automobila. Motocikl se potom odbio i u daljnjem klizanju po kolniku udario u stražnji dio parkiranog teretnog automobila, kojim je prethodno upravljao 35-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 25-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć, te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka donijeti obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U petak u 21:40, dogodila se prometna nesreća u Ulici Vida Došena, s teško ozlijeđenom osobom.

"56-godišnjak je upravljajući biciklom pod utjecajem alkohola (2,89 promila), na kojem nije imao upaljena svjetla niti je na sebi imao reflektirajući prsluk, umanjio stabilnost bicikla prilikom vožnje jer je istovremeno dizao obje ruke s upravljača bicikla, uslijed čega je pao preko bicikla na kolnik, teško se ozlijedivši. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonsko Brodu. Protiv 56-godišnjaka slijedi odgovarajuća prijava", javila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene